1

Angus marhahús

közvetlenül a termelőtől

BŐVEBBEN

Repce étolaj

Hideg sajtolás

BŐVEBBEN

Házi lekvár

100 % gyümülcsből

BŐVEBBEN
A Terra Pannonia termékcsalád termékei igazi magyar prémium kategóriás termékek. Feladatunk, hogy ezeket az értékeket közvetítsük a fogyasztók felé, minél nagyobb táborukat megnyerjük a minőségi magyar marhahús fogyasztásának. Hiszünk abban, hogy kiváló minőségű termék csak kiváló alapanyagokból készülhet. Mivel a Hubertus Bt. tevékenysége a teljes folyamatot felöleli, bátran kínáljuk termékeinket vevőinknek.
A feldolgozásban megfelelően előkészített, adalékmentesen, biológiailag 21 napig érlelt marhahúst dolgozunk fel. Előnye, hogy természetesen érik és így eredeti ízei, zamatai, táplálóértéke, vitamin- és ásványi anyag tartalma megmarad. A kiváló minőségű marhahúst modern csomagolástechnikával készült, ún. skin csomagolásban kínáljuk. Ez garantálja azt is, hogy a hús – értékeinek megőrzése mellett – hosszú ideig eltartható.

 

Feladatom kettős: a  Nagyberek sajátos területein olyan angus szarvasmarha állomány tenyésztése, amely garantálja a későbbi  hizlalás genetikai alapjait, valamint a szaporulatot olyan vágóállattá nevelni, melynek húsa megfelel a magas fogyasztói igényeknek. A Terra Pannónia termékcsalád húsai különleges ízvilággal és rendkívüli porhanyóssággal bírnak.

 

A marhahús előállításában a feladatom a termőhelyi sajátosságok kihasználásával, az angus fajta igényeinek megfelelő mennyiségű és minőségű takarmány termelése, valamint magas olajsav tartalmú repcemag előállítása a Terra Pannonia hidegen sajtolt olajához. Hiszek benne, hogy prémium minőségű marhahús és repceolaj csak megfelelő minőségű alapanyagokból állítható elő.

Mi a Hubertus-Hof Étteremben nagy büszkeséggel kínáljuk a Terra Pannonia angus marhahúst, mert saját forrásból származik,  kiváló minőségű magyar termék, amiből nagyszerű ételeket tudunk  készíteni Vendégeinknek.